Je rug doet pijn ? Koop deze tassen NIET!

Gepubliceerd op 14 oktober 2021 om 19:15

Veel vrouwen  kunnen zich niet voorstellen om zonder handtas de deur uit te gaan. Het is niet alleen een aanvulling op je hele creatie, maar stelt je vooral in staat om je portemonnee, cosmetica of andere kleine items mee te nemen. Het probleem is dat de tassen, vooral de grotere, een zeker, behoorlijk  nadeel hebben. Ze kunnen een negatief effect hebben op de lichaamshouding.Dus hoe kies je een tas die je houding niet schaadt?

Hier een paar tips en trucs die u zullen helpen bij het kiezen van de juiste handtas voor u. Een handtas die je houding niet negatief zal beïnvloeden

#1 Houd je tas dicht bij je lichaam

Bij het kiezen van een schoudertas  wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld. Haal hiervoor de riem over uw hoofd. Dus als je een portemonnee aan de rechterkant hebt, plaats de riem dan zo dat deze op de linkerschouder zit. Vergeet niet om de tas af en toe te vervangen.

 

#2 Vermijd handtassen die je niet over je schouder kunt dragen

Vermijd handtassen die je niet over je schouder kan dragen . Kies oplossingen met een langere riem. Anders kunt u pijn gaan voelen in uw ellebogen, schouders, pols en ook in uw nek.

#3 Let op het gewicht van de tas

Het gewicht van de tas is erg belangrijk. Dus stop er alleen dingen in die je nodig hebt en onthoud dat het gewicht van de tas niet meer dan 10% van je lichaamsgewicht mag zijn.

#4 Vermijd handtassen met een ketting

Volgens veel vrouwen zorgt de ketting ervoor dat de handtas er modieuzer uitziet. Toch is de ketting niet de beste keuze als het gaat om effecten op het lichaam. Kettingen zijn zwaar en hebben de neiging om te breken. Korte en zachte bandjes zijn zeker een betere keuze.

 

Ben je er al achter dat het kiezen van een handtas erg belangrijk is vanwege de bruikbaarheid en de conditie van je lichaam?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.