Klantenservice

IK HEB MIJN BESTELLING NOG NIET ONTVANGEN

 

Als het goed is heb je van ons een verzendmail ontvangen. In die mail staat een track & tracecode, waarmee je je bestelling op zijn reis naar jou toe kunt volgen. Hier vind je meer informatie over je tracking link: Hoe werkt Track & Trace.

ALS JE ZIET DAT ER AL DAGENLANG GEEN UPDATE IN DE TRACKING-INFORMATIE HEEFT PLAATSGEVONDEN:

  1. Het kan altijd enkele werkdagen duren totdat de tracking-info de eerste update laat zien.
  2. Controleer alsjeblieft je bevestigingsmail en check of het adres dat je hebt ingevuld ook 100% correct is.
  3. Als het lijkt alsof je pakje ergens vastzit, neem dan alsjeblieft even contact met ons op en laat het ons weten als er een probleem is met het afleveradres of met de naam van de ontvanger. Ons customer service-team zal zo snel mogelijk met een oplossing komen. Als de postdienst het pakje kwijt is, zorgen wij ervoor dat er een vervangende bestelling naar je wordt toegestuurd.
  4. We starten een onderzoek bij de postdienst naar het verdwenen pakketje. Meestal duikt het uiteindelijk wel weer ergens op, op een depot in een verkeerde doos of donker hoekje, en zal dan naar ons worden teruggestuurd.


Bedankt voor je geduld!

HOE WERKT TRACK & TRACE?

Je kunt je track & trace-link vinden in de verzend-mail die je van ons ontvangt nadat je pakketje verzonden is. Heb je deze mail niet ontvangen? Neemt dan even contact op met ons en dan verzenden we hem opnieuw.

Afhankelijk van de gekozen verzendmethode, kan het tot 48 uur duren voordat je pakketje bij de lokale postdienst wordt geregistreerd en je de tracking kunt volgen.

HOE KAN IK EEN PRODUCT RETOURNEREN OF RUILEN?

Je hebt per ongeluk een impulsaankoop gedaan tijdens die wazige zaterdagavond. Of je hebt net ontdekt dat fel oranje toch niet helemaal jouw kleur is. Dat overkomt iedereen wel eens!

Daarom mag je bij Barbara's elke bij ons gekochte bestelling, 30 dagen lang nog terugsturen of ruilen.

Je krijgt dan binnen 21 dagen het volledige orderbedrag terug.

Indien je een product wil retourneren, dan dient het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in originele staat en verpakking aan Barbara's Wallet geretourneerd worden.

Als u het product wilt retourneren, kunt u dit probleemloos doen, zowel bij elk pakketafhaalpunt als bij de koerier.  Je kunt een product gratis retourneren via ons platform

https://barbaraswallet.shipping-portal.com/rp/ 

GARANTIE

De garantie dekt alle lederen producten gedurende 24 maanden.

Het geadverteerde product moet mechanische defecten hebben. Het kunnen geen gebreken zijn, zoals een scheur die bijvoorbeeld door ons zelf is ontstaan, alleen als het een fabricagefout is.

Alle producten die voor garantie worden verzonden, worden ter inspectie opgestuurd en dan nemen we contact met u op om de verdere procedure te regelen.

 

Andere producten dekken een jaar garantie .

Contact 

Facebook & Instagram  : @barbaras.wallet , Barbara's Wallet . ( antwoord binnen max 4 uur )

E-mail : info@barbaraswallet.com  (antwoord binnen max 2 uur )


Heeft u nog vragen?
Schrijf ons ! Wij helpen u in elke situatie graag verder