Algemene Voorwaarden

  1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en transacties tussen ons, de webwinkel, en onze klanten. Door het plaatsen van een bestelling of het gebruik van onze diensten, ga je akkoord met deze voorwaarden.

  2. Bestellingen en betalingen 2.1. Het plaatsen van een bestelling via onze webwinkel wordt beschouwd als een bindende overeenkomst. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren. 2.2. Betaling dient te geschieden op het moment van bestelling. Wij accepteren verschillende betaalmethoden, zoals creditcard, bankoverschrijving, enz. Alle betalingen worden veilig verwerkt.

  3. Levering en verzending 3.1. Wij streven ernaar om bestellingen binnen de opgegeven termijn te leveren. Leveringstermijnen zijn echter indicatief en kunnen variëren. 3.2. De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces. De klant is verantwoordelijk voor eventuele douanekosten of belastingen die van toepassing kunnen zijn.

  4. Retourbeleid 4.1. Klanten hebben het recht om binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling producten te retourneren. De producten dienen ongebruikt en in originele staat te zijn. 4.2. De kosten voor het retourneren van producten worden door ons gedragen, de retourzending is gratis voor klanten . 4.3. Na ontvangst van geretourneerde producten zullen wij het aankoopbedrag binnen een redelijke termijn terugbetalen.

  5. Intellectueel eigendom Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze webwinkel, inclusief logo's, afbeeldingen, teksten, enz., zijn ons eigendom of worden gebruikt met toestemming van de betreffende eigenaar. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming materiaal van onze webwinkel te kopiëren of te gebruiken.

  6. Aansprakelijkheid Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken op onze webwinkel. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor eventuele fouten, onjuistheden of omissies in de verstrekte informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies voortvloeiend uit het gebruik van onze webwinkel.

  7. Geschillenbeslechting Bij eventuele geschillen proberen wij altijd tot een bevredigende oplossing te komen in overleg met de klant. Indien dit niet mogelijk is, kan het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken.

  8. Toepasselijk recht Op alle overeenkomsten en transacties met betrekking tot onze webwinkel is het Nederlands recht van toepassing.