Waarom kiezen we voor leren tassen?

Gepubliceerd op 9 januari 2022 om 14:34

Waarom kiezen we voor leren tassen?

Het eerste antwoord op deze vraag is meestal - duurzaamheid.

Natuurlijk leer kan jaren meegaan. Zelfs als het ouder wordt, kan het er mooi uitzien.

Vooral op bruin leer voegen beschadigingen alleen maar karakter en een unieke uitstraling toe.

Leer is elastisch, meer of minder krasgevoelig, afhankelijk van het type, en kan tegen veel belasting.

 

Een ander argument dat maakt dat we leren tassen zo mooi vinden , is het feit dat ze altijd voor een goede stijl zorgen.We dragen ze ook als we eenvoudige gekleed zijn,zo zorgen że toch voor een mooie en luxe stijl. 

Leren handtassen worden ook vaak gekozen door mode-minimalisten, die liever maar een paar accessoires in hun garderobe hebben, maar elk van hen is van onberispelijke kwaliteit en tijdloos - alles wijst erop dat leer nooit zal verouderen.

Hebben leren handtassen nadelen?

De voordelen van deze producten zijn duidelijk. Maar heeft het leer ook zwakke punten?  lederen producten moeten worden verzorgd, periodiek onderhouden en voorzichtig zijn met factoren die kunnen leiden tot ongunstige veranderingen in het uiterlijk van het leer. 

Waar moeten we op letten? Voornamelijk voor regen en overtollig vocht. Ongeverfd leer wordt niet graag nat, daarom wordt het alleen met licht vochtige doeken schoongemaakt. Als de regen ons overvalt en de tas toch nat wordt moeten we het voorzichtig droog vegen en op natuurlijke wijze laten drogen

Hoe Berg je een leren tas op? Als deze ongebruikt is kun je deze in een katoenen zakje of hoes doen die vaak aan de aankoop wordt toegevoegd. Ze voorkomen dat het stoffig wordt. Je kunt er verfrommeld papier in doen, zodat de zak niet vervormt.

 

 Als we de lijst met voor- en nadelen van leren tassen samenvatten, kan worden gezegd dat er vooral voordelen zijn en de moeite die wordt gestoken in het verzorgen en onderhouden van deze items zal zeker zijn vruchten afwerpen. Leren handtassen, die onder andere verkrijgbaar zijn in de webshop van Barbaraswallet.com , kunnen vele seizoenen meegaan en zien er dan nog steeds even aantrekkelijk uit. Dit rechtvaardigt volledig hun prijs, die hoger is dan in het geval van stoffen of kunstlederen handtassen. Uiteindelijk blijken deze tientallen euro's meer dan de moeite waard te zijn. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.