Waarom ons merk ?

Gepubliceerd op 26 april 2021 om 19:15

Wij verkopen elegante portemonnees, gemaakt van geselecteerd kwaliteitsleer, rechtstreeks uit het zonnige Italië.

We hebben ook het bekende Parijse merk "Pierre Cardin". ALLEEN bij ons vindt u de nieuwste collecties van vele bekende merken zoals: Pierre Cardin, Patrizia Piu, Gregorio en anderen.

NIEUWE GEKLEURDE collecties voor de zomer. RFiD portemonnees - deze portemonnees hebben een speciale metalen plaat die in de voering is genaaid, die de portemonnee beschermt tegen de zogenaamde "pocket aanvallen". Deze keer haalt u echter niet fysiek uw portemonnee of contant geld tevoorschijn, maar met het gebruik van een proximity-lezer, waarvan het bereik zelfs een straal van 1 meter kan beslaan, wordt er geld van uw betaalkaart geroofd. Dit is een niet-geautoriseerde transactie - de beroofde persoon weet niet eens dat er net wat geld van zijn rekening is verdwenen ...

De RFID lederen portemonnee is een manier om uw geld te beschermen tegen deze vorm van diefstal.

Daarom is RFID in de portemonnee een beveiliging die in de buitenste flappen is genaaid, het is ultradun en licht, dus bij gebruik voel je niet het verschil tussen een RFID-portemonnee en een klassieke slanke portemonnee.

RFID-bescherming in de portemonnee zorgt voor de zogenaamde Faraday-kooi, terwijl de verbinding tussen de bankkaart en de lezer wordt verhinderd door een dief.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.